Jeugd

Kijk voor meer info over jullie club in het sub-menu op jullie eigen pagina.

Kinderclub 10-12 jaar. Samenkomst op woensdag, 1 keer per 2 weken, 18.45-20.00 uur. Naar de Kinderclub komen ongeveer 40 kinderen uit de hoogste klassen van de basisschool. De avonden bestaan uit een bijbelverhaal, zingen, een bijbelse opdracht of puzzel en ontspanning, b.v. een spel of iets creatiefs. De leiding doet alle voorbereidingen en heeft ook tijdens de avonden zelf de leiding. De kinderen nemen veel vriendjes en vriendinnetjes mee, ook van buiten de kerk. De basisschool heeft hierin waarschijnlijk een samenbindende funktie. ‘Bouwstof’ en ‘Bouwsteen’ van de HGJB worden gebruikt als ondersteunend materiaal. Ook wordt elk jaar meegedaan met de HGJB verspiederdag, een maal in de 2 jaar wordt een avond georganiseerd door de diaconie en de zendingsscommissie, waar zij uitleggen wat ze precies doen. Op de Kinderclub wordt ook een seizoenafsluiting georganiseerd.

Club Ronduit 12-14 jaar Samenkomst op vrijdag, 1 keer per 2 weken, 19.00-20.30 uur. De Club Ronduit is en leuke en gezellige club. De avonden beginnen meestal met een bijbelstudie verzorgd door de leiding en het tweede gedeelte van de avond is er iets creatiefs, ontspanning en gezelligheid. Op de afsluitingsavond wordt een bijzondere activiteit goeorganiseerd.

Spirit-club 14-16 jaar Samenkomst op: Vrijdag, 1 keer per 2 weken. 19.15-21.00/21.30 uur De Spirit-club is een club waar onderlinge ontmoeting centraal staat. Voor de bijbelstudie  gebruiken we de uitgave ‘Spirit’ van de HGJB, maar ook een vrij onderwerp behoort tot de mogelijkheden. Met de bijbelstudie wordt geprobeerd op een creatieve manier het gesprek met de jongeren op gang te brengen. Na de pauze is er ontspanning of een spel of video. De voorbereiding voor de avond wordt door de leiding verzorgd

JV ‘The Young Faith’ 16 + Samenkomst op: zondagavond 1 keer per 2 weken in de bovenzaal van Maranatha, na afloop van de avonddienst. We doen een bijbelstudie in groepen, nodigen een spreker uit of doen een gezamenlijk spel. Naast de JV avonden organiseren we leuke activiteiten zoals het jaarlijkse ouderendiner, een jongens- en meidenactiviteit en een nachtje weg met de hele groep.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.