Agenda D.V.

Kerkdiensten zondag 19 augustus: om 09.30 uur ds. J.T. Maas uit Vinkeveen en om 18.30 uur ds. C. Bos
Zingen voor de dienst: vm Psalm 139:1 en 2 nm Psalm 139: 8 en 14
Kerkauto: fam. Buitelaar tel: 451862
Kinderoppas: Marian Zwijnenburg; Maria v. Vliet en Louise v.d. Geer
Woord & Daad –Stroopwafelverkoop: U kunt weer stroopwafels voor Woord & Daad bestellen. U kunt uw bestelling doorgeven via riavanderlouwvanschaik@gmail.com of 0654234498 (bij voorkeur via de email, per telefoon mag zeker ook). Bestellen kan tot en met vrijdag 18 augustus. De stroopwafels zijn van 100% roomboter. De prijs is: 2,50 euro per pakje en 3 pakjes voor 7,-. Uw bestelling staat dan voor u klaar bij de muntverkoop & boekentafel op 25 augustus. Mocht u slecht ter been zijn; geef het even door, dan komen we de stroopwafels natuurlijk graag bij u thuisbrengen.
Vakantie Bijbel Week 2018: Mogen we op uw / jouw hulp rekenen!? Let op: De VBW dagen vinden traditiegetrouw plaats in de laatste week van de zomervakantie op dinsdag 21, woensdag 22 en donderdag 23 augustus a.s.! het thema van de VBW is: ‘Zoek het uit’! Voor alle VBW dagen zijn wij nog op zoek naar medewerkers (jong en oud(er). Op het moment van schrijven hebben wij minder dan 15 aanmeldingen binnen! Je begrijpt: dat nijpt! Ga je naar klas 2 of hoger van de middelbare school of moet je een maatschappelijke stage doen, dan ben je ook van harte welkom om te helpen! U kunt zich ook opgeven om te helpen bij de opbouw op maandagavond, of de afbouw op donderdagmiddag, om pannenkoeken te bakken op woensdag, of een uurtje tentwacht te zijn op de uren dat er geen programma is in de tent. Opgeven kan via ons emailadres vbwbenschop@gmail.com of via de link op de pagina van de Vakantie Bijbel Week op www.hervormdegemeentebenschop.nl
Inleverdagen rommelmarkt: i.v.m. vakantietijd alvast de volgende inleverdagen  28 juli en 25 augustus, van 09.30 tot 11.30 uur.
Agenda: 
  • 27 september Christenvrouw samen met de NPV. Avond over orgaandonatie.
  • 10 oktober Cocky Drost Avond over gezonde relaties & (binnen de relatie, binnen het gezin, spreken over) seksualiteit.
Agenda voor onze jeugdwerkers: we willen jou vanuit de jeugdraad al van harte uitnodigen voor een gezamenlijke startavond omdat jij je vol passie inzet voor de jeugd en jongeren in onze gemeente. De startavond is gepland op  donderdag 6 september van 18:30 – 21:30 uur in Maranatha.27 juli van 19:30 – 20:30 uur muntenverkoop in de Poort. Welkom.15 augustus Zomerlunch! Wilt u helpen: elinerijneveld@gmail.com27 september Christenvrouw samen met de NPV. Avond over orgaandonatie.10 oktober Cocky Drost Avond over gezonde relaties & (binnen de relatie, binnen het gezin, spreken over) seksualiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *