Agenda D.V.

 Kerkdiensten 17 december: om 09.30 uur ds. prop. A. Schouten uit Benschop en om 18.30 uur ds. C. Bos. In beide diensten is er een extra collecte voor Wycliffe.
 Zingen voor de dienst: vm. Weerklank Psalm 47 vers 1 en 2; nm. Weerklank Psalm 47 vers 3 en 4
 Kerkauto: fam. Van Vliet, tel: 451636
 Kinderoppas: Geri van Baaren, Annie van der Geer en Salome Lodewijks
Kerstfeestviering Dorpshuis: Voor ouderen is er in het Dorpshuis op donderdagmorgen 14 december om 10.00 uur een kerstfeestviering, iedereen hartelijk welkom!
 Kerstfeest Philadelphia: Deze viert Kerstfeest op D.V. 15 december in de Schaapskooi te Lopik vanaf 19.00 uur.
Ouderenmiddag: Op D.V. dinsdagmiddag 19 december is er de Kerstmiddag met liturgie en het kinderkoor de Parels, onder leiding van Miranda Roodenburg. Een mooie combinatie van jong en oud. De middag wordt afgesloten met een maaltijd. We beginnen zoals gewoonlijk om half drie in Maranatha. Wilt u opgehaald worden, bel dan even naar Lies van Ieperen, tel: 0348-451513.
Extra kerkenraadsvergadering: Deze is gepland op D.V. dinsdagavond 19 december om 20.00 uur in Maranatha.
Volkskerstzang: Deze begint op woensdag 20 december om 20.00 uur in de St. Victorkerk.
De boekentafel: Op vrijdag 22 december is de boekentafel weer geopend. Let op!! Dit is een week eerder dan normaal. Zo kunt u voor de kerst nog een mooi boek aanschaffen voor uzelf of iemand anders. Ook zijn er verschillende kerstartikelen extra voordelig geprijsd Kom dus eens kijken in de Poort van 19.30 tot 20.30 uur.
 Woord & Daad statiegeldactie & kerstkaarten: U kunt bij de Plus weer statiegeld doneren aan Woord & Daad. De actie loopt van 27 november tot 23 december. U kunt meedoen door uw statiegeldflessen in te leveren bij de automaat zoals u gewend bent en door vervolgens te drukken op de knop voor het goede doel. Dan gaat het geld naar Woord & Daad. Mocht het nu zo zijn dat u per ongeluk op de verkeerde knop van de flessenautomaat hebt gedrukt; dan kunt u het bonnetje altijd nog in de brievenbus doen aan de benedeneind 372. Dan zorgen wij dat het alsnog bij Woord & Daad komt.
Rommelschuur: D.V. zaterdag 30 december is de rommelschuur weer geopend van 09.30 tot 11.30 uur om uw overbodige spullen te brengen. U kunt dan ook al wat spullen kopen, bijna alles is te koop.
Nieuwe ambtsdragers: Er zijn geen bezwaren binnengekomen tegen de gevolgde verkiezingsprocedure en de verkozen ambtsdragers. De bevestiging vindt plaats D.V. op zondagmorgen 7 januari 2018 plaatsvinden. Er is nog een vacature ouderling-kerkrentmeester. Aan het einde van dit jaar zullen we bij u terugkomen voor het indienen van namen.
Volleybaltoernooi DV zaterdag 7 april 2018: Noteer 7 april 2018 vast in u/jou agenda, want dan zal het jaarlijks volleybaltoernooi weer plaats vinden. Verder informatie volgt nog!
 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *