Agenda D.V.

Kerkdiensten 25 juni: om 09.30 uur ds. C. Bos, viering Heilig Avondmaal en om 18.30 uur ds. C. Bos, dankzegging Heilig Avondmaal. De avondmaal kelken en de diaconale collecte zijn bestemd voor St. Hulp Oost Europa.
 Zingen voor de dienst: Psalm 46 vers 1 en 4; nm. Psalm 127 vers 1 en 2.
Kerkauto: fam. Van Vliet, tel: 451636
Kinderoppas: Ria van der Louw, Arende van Rijsinge en Eliza de Jong.
Zondagavondbijbelkring: D.V. 25 juni is de volgende kring. Dan willen we Openbaring 11 vanaf vers 11 gaan bespreken. Iedereen is van harte welkom bij Hans en Arènde, Dorp 141A.
Huwelijksaankondiging: Op D.V. 22 juli hopen Adrianus Cornelis Reuijl en Rhodé Sélomi Zwijnenburg te trouwen. Zij willen om 18.30 uur elkaar het ja-woord geven op locatie Schakelkerk, Kerkstraat 11, Oude Wetering. We wensen jullie een goede voorbereiding.
All you need is … LOVE: Opgeven voor de gemeentedag kan t/m maandag 26 juni bij Daniel Verheij, Groot Hoefblad 21 / 0629357410 / gemeentedaghervormdbenschop@gmail.com. We beginnen om 15.00 uur met een fiets/puzzeltocht. Om 18.00 openen we de avond centraal om op 19.00 met elkaar gaan BBQ-en. Vanaf 21.30 gaan de vuurkorven aan, waarbij we met elkaar na kunnen praten. Opgeven kan voor de hele dag of alleen voor het avondprogramma. We hopen u en jou te ontmoeten!
Woord & Daad – statiegeldactie: U kunt op dit moment bij de plus weer statiegeld doneren aan Woord & Daad. De actie loopt t/m 8 juli. U kunt meedoen door uw statiegeldflessen in te leveren bij de automaat zoals u gewend bent en door vervolgens te drukken op de knop voor het goede doel. Dan gaat het geld naar Woord & Daad. Wanneer u per ongeluk op de verkeerde knop van de flessenautomaat hebt gedrukt; dan kunt u het bonnetje in de brievenbus doen aan de Benedeneind 372. Dan zorgen wij dat het bij Woord & Daad komt.
Inleverdagen rommelmarkt: D.V. zaterdag 24 juni is de rommelschuur weer geopend  van 09.30 tot 11.30 uur om uw overbodige spullen te brengen. U kunt dan ook al wat spullen kopen, bijna alles is te koop,  alleen is er nu nog niet veel.
De boekentafel: Zoekt u nog “leesvoer” voor de zomer…dan bent u bij de boekentafel aan het goede adres! We hebben mooie romans, spannende boeken ,leuke kinderboekjes en ook verdiepende boeken. Op vrijdag 30 juni is de boekentafel geopend van 19.30 tot 20.30 in de Poort. Let op!!! dit is de laatste keer voor de zomer. In de maand juli zijn we gesloten. Op 25 augustus hopen we weer opnieuw van start te gaan.
Heilig Avondmaal: We wensen u een gezegende viering bij brood en beker om te gedenken wat Jezus Christus voor ons heeft gedaan. Hij nodigt zondaren om zijn vrede te schenken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *