Vesperavond 29 oktober

Wat is halloween en waarom is het gevaarlijk om er aan mee te doen? Luister donderdagavond 29 oktober online naar het verhaal van Joyce de Jongh, die in het verleden heks is geweest . Zing en bid vanuit huis mee, stel live je vragen en vier het feest van het eeuwige Licht mee.

Op zaterdag 31 oktober is het halloween. Niets geks aan toch? Schijn bedriegt. Vroeger werden zielen van overledenen vereerd en was er verbinding met demonen. Halloween is ook vandaag de dag nog steeds een duister geestelijk gebeuren. Heksen en satanisten vereren die dag het kwaad.

Het is belangrijk niet aan halloween mee te doen en de duisternis niet te vereren. Wij aanbidden Jezus, het Licht in de duisternis. Jezus heeft de dood en het kwaad overwonnen toen Hij stierf aan het kruis en leeft en regeert nu in eeuwigheid. Dit weten is levensbelangrijk.

Daarom vieren wij het feest van het eeuwige Licht! Op donderdagavond 29 oktober a.s. om 19.30 uur organiseren we een online vesperavond vanuit de Hervormde Kerk in Benschop met als thema ‘Licht in de duisternis.’ 

Joyce de Jongh, die in het verleden heks is geweest, vertelt haar verhaal: hoe ze mee werd getrokken in de wereld van magie en hekserij tot Jezus haar zelf naar Hem terugriep. Ook vertelt ze meer over de betekenis en gevaren van halloween en wat de Bijbel – God zelf – ons hierover te zeggen heeft. Dit wordt afgewisseld met mooie, passende liederen door de muziekgroep van de Hervormde Gemeente Benschop. 

U en jij kunnen de avond mee beleven via de livestream op het Youtube-kanaal van HVGM Benschop. 

Ook is er de gelegenheid vanuit huis Joyce vragen te stellen die zij live in de uitzending zal beantwoorden.

Donderdagavond 29 oktober, 19.30 uur (tot uiterlijk 21.00 uur) via Livestream op het Youtube-kanaal: Live Stream HVGM Benschop (Zoek op Youtube op ‘HVGM Benschop’)