JV The Young Faith

 

JV The Young Faith 16+

De JV komt 1 keer in de 2 weken samen op zondagavond na de kerk. Eerst is er even tijd om een kopje koffie of thee te drinken en even kort met elkaar te kletsen. Daarna beginnen we de avond, waarbij er een korte inleiding wordt gegeven op de Bijbelstudie die gehouden zal worden. Deze Bijbelstudie wordt voorbereid door verschillende leden van de JV. Na de inleiding gaan we in groepjes uit een en bespreken we de Bijbelstudie. Als elk groepje klaar is komen we weer samen in de grote zaal boven en bespreken we in de grote groep wat we hebben besproken en geleerd hebben van de Bijbelstudie en welke dingen ons zijn opgevallen. Hierna sluiten we de avond af. Nadat we hebben geëindigd is er nog gelegenheid om gezellig bij te kletsen onder genot van wat fris en hapjes.

De JV is erg actief. We hebben inmiddels rond de veertig leden en hebben we behoorlijk wat activiteiten. Zo organiseren we met de JV het jaarlijkse ouderendiner en de ontbijtservice. Ook proberen we ieder seizoen een uitwisseling te plannen met een andere gemeente, zo zijn we in Bruchem-Kerkwijk en in Dordrecht geweest.

Verder zijn we betrokken bij de RING en de ROJ. Dat wil zeggen dat we ook een aantal andere activiteiten hebben met andere JV’s uit de regio. Bij de RING komt er eens per maand een spreker vertellen over Bijbel gerelateerde onderwerpen. Bij de ROJ wordt er elke maand een gezellige activiteit georganiseerd. Onder deze activiteiten vallen bijvoorbeeld voetballen, volleyballen en een gala.

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs!